Välkommen till min blogg

blekinge

Hej och välkommen till min lilla hörna på nätet. Det här jag kommer blogga lite om mitt vardagliga liv och hur livet med två små barn kan göra en mamma galen ibland men kommer även skriva lite om saker jag köper och säljer på nätet.

Jag har två barn där den ena är 6 månader och den andra är 2 år som är ett riktigt troll med mycket energi men som tur är så är båda trollen helt underbara med mycket kärlek.

Sedan jag blev mamma har jag blivit en mycket lyckligare person jämfört med innan då livet nästan saknade ett syfte. Jag har fått lära mig att livet har så mycket mer att erbjuda än bara fest och vänner. För en som inte är förälder själv kan det vara svårt att förstå för jag kan själv känna igen mig innan jag blev förälder för innan dess kunde jag få rysningar bara jag hörde ett barnskrik men idag är jag så klart botad 🙂

Med mig och barnen finns det så klart en man jag träffade för 3 år sen som jag än i dag älskar väldigt mycket, vi båda gillar natur och heminredning som är lite av en gemensam hobby. Vi älskar att vara ute i naturen så ofta vi bara kan, i semestertider hyr vi oftast en stuga så nära naturen som möjligt i Blekinge eller så tar vi in på hotell i någon stad i Blekinge. Blekinge är en viktig del i vårat liv då de flesta i släkten bor där.

Jag hoppas ni vill följa mitt liv på denna blogg!