Resesäng till babyn säljes

resesäng Inovi CocoonJag behöver bli av med min resesäng för bebisar då den inte längre går att använda till våran bebis, hon har helt enkelt blivit för gammal för den nu då hon kan sätta sig upp själv. Det tråkiga är nu att vi behöver en stor vanlig resesäng som är så klumpiga att ta med på resan.

Resesängen jag har är en Inovi Cocoon som är en riktigt trevlig resesäng för små bebisar. Finns lite mer att läsa om den på resesäng baby. Det är den bästa vi har haft faktiskt bara för att den i princip inte tar någon plats plus att den andas väldigt bra jämfört med många andra modeller. Myggnätet är också en detalj jag älskar på denna resesäng och det har vi haft väldigt stor nytta av när vi har hyrt stuga i Blekinge på sommaren då våran lille älskar att sova utomhus när det är som varmast. Vissa år har det även var riktigt överjävligt med getingar och sånt men med denna resesäng har jag aldrig varit orolig.

Om du är intresserad så är det bara att kontakta mig. Den ser väldigt fin ut och inga skador på näten eller något och priset jag vill ha är 500 kr eller så kan jag vara intresserad av ett byte om du vill byta bort en vanlig resesäng som passar större barn.

Jag har tittar en del på resesängar och det är egentligen bara BabyBjörns test vinnare som jag vill ha men har inte råd att lägga närmare 2000 kronor just nu så nu när vi åker till Blekinge i vår kommer det antagligen bli en lite billigare temporär resesäng.

Vi åker upp till Blekinge den 12 Maj och ska spendera några dagar i en stuga i Karlskrona så nu börjar man verkligen längta.

2 reaktioner på ”Resesäng till babyn säljes”

    1. Hej Annemo

      Ja tyvärr den är redan såld. Den blev såld väldigt fort faktiskt, blev ganska förvånad över att den såldes så fort!

Kommentarer är stängda.