Med våren kommer träning – det är dags…

vårblommor-i-trädgården

Nu kan jag inte ha fler ursäkter för nu har faktiskt våren kommit eller ja solen i alla fall jag vet inte riktigt om SMHI klassar det som vår men blommor och sådant har börjat titta fram i våran trädgård så jag antar att det är vår nu?

Det är ju redan 8 plus grader i skuggan nu när jag tittar på termometern så det borde räknas som vår nu även om det är ordentligt tidigt. Nu har jag ju sagt till alla att jag ska börja träna så fort våren har kommit och nu kan jag inte längre skjuta på det för det är ändå närmare 10 grader ute när jag skriver detta.

Min plan är att besöka Stadium nu i veckan för att införskaffa lite nya träningskläder så som byxor och nya löparskor då jag inte riktigt känner för att plocka fram mina gamla slitna träningsskor.

Sen ska jag försöka fixa fram en app till telefonen som kan registrera all data som t.ex. GPS, löprunda med mera och appen jag tittar på just nu är RunKeeper för android  för den verkar ju ha allt jag vill ha. Det är första gången jag faktiskt provar en sådan här app till träningen men jag tror det kan få mig att bli betydligt mer motiverad faktiskt och förhoppningsvis så är det så också för ibland har jag absolut ingen motivation alls till att löpa medans vissa dagar vill jag bara ut så fort som möjligt men jag kan tänka mig att min sömn påverkar mig ganska mycket då jag ofta lider av sömnbrist.