Segt med bloggandet

njut-av-naturenDet var ett tag sen jag bloggade tyvärr men ska försöka komma igång med det ordentligt igen för det är ju inget kul med en blogg som inte blir uppdaterad. Jag har helt enkelt haft mycket att stå i de senaste veckorna men nu börjar det lätta igen och då kom mitt bloggsug tillbaka ordentligt. Det är inte lätt att hinna med allt man vill göra i livet och det är ju som våra föräldrar har sagt hela tiden och det är att prioritera vad man ska göra.

Tiden räcker helt enkelt inte till när man vill göra så mycket så nu ska jag göra en lista om vad jag kan tänka mig plocka bort från mitt schema. Jag både springer och styrketränar med en vän men nu känner jag att det börjar bli lite väl mycket faktiskt för det tar ganska mycket tid. Min plan just nu är att bara fortsätta med springandet för både och blir för mycket för just nu tränar jag 6 dagar i veckan men en fri dag på helgen och det går helt enkelt inte.

Jag vill ju kunna slappna av någon gång och bara sitta ned med ett glas gott vin nu när det börjar bli varmare för sommaren går snabbt och det är lätt man missar den om man är uppbokad hela tiden.

Jag har därför planerat in en liten tur i Juni med familjen. Vi ska ut och tälta så vi kan umgås lite i naturen för det är ändå något jag har älskat sen barndomen. Jag vill ändå att mina barn ska få uppleva naturen så tidigt som möjligt så vi skapar ett intresse för naturen redan i tidig ålder. Naturen är det viktigaste vi har men tyvärr är vi på god väg att förstöra allt som egentligen betyder något. Utan naturen är vi körda rent ut sagt så värna om den!