Skönt med julledighet och dags för att fixa färdigt alla julklappar

Jag har nu varit julledig i nästan 4 dagar och jag kan ju berätta att det har varit riktigt skönt, så pass skönt att jag inte har orkat fixa färdigt alla julklappar. Nu har jag bara julklappar kvar till min sambo och till min pappa, detta kommer jag fixa så klart dagen innan julafton. Varför väntar man till sista sekunden, fast nu är jag halvt utvilad så det känns inte lika stressigt längre.

Jag vet redan ungefär vad jag kommer köpa och till sambon är jag ganska säker på att det kommer bli ett skinnförkläde. Min idé var att köpa Per Morbergs egna skinnförkläde i julklapp till honom, men när jag såg priset höll jag på att dö. 5000 kronor… hur fan tänker snubben? Förklädet är knappast värt 5000 kronor och så irriterad jag blev när jag såg det. Från vad jag har kunnat läsa mig till på skinnförkläde.se så är det inte bara hans förkläde som är dyrt, utan hans skärbräda kostar t.ex. 4000 kronor. Vad i helsike är detta för skämt?

Det tråkiga är att jag vet att han gillar Per Morberg, men några 5000 kronor kommer inte Per Morberg få av mig. Det är bara löjligt och irriterande.

Jag hittade ett fint skinnförkläde på Cervera som jag kommer åka in och köpa imorgon, 1500 kronor känns betydligt mer överkomligt. Det ska även vara handgjort.

Till pappa kommer det bli parfym, Lacoste är nog det märket han gillar bäst och det är väldigt enkelt att få tag i. Värre är det till sambon som är så specifika krav när det kommer till parfymer.

Annars är hela julen i princip klar, nästan alla julklappar, all mat / godis, kläder / utstyrsel med mera. För en gångs skull så ser jag verkligen fram emot den 24e och i fortsättningen kommer jag nog försöka ta semester en vecka innan jul och mellandagarna. Det har varit extremt skönt att bara ta det lugnt medans alla andra springer på jobbet, framförallt skönt att kunna åka ned till köpcentret en förmiddag när det är lugnt.

Det är ganska så säkert att detta var en hit och jag kommer troligtvis upprepa detta även nästa år. Det bästa har dock varit om även sambon hade kunnat vara ledig, men så ser det inte ut att bli tyvärr.

God jul & Gott nytt år alla!