Dags att byta ut möblemanget

bild från skinnfåtöljer

Soffan vi har är på tok för gammal och katterna har varit på skinnsoffan ett par gånger redan, den ser allmänt sliten ut helt enkelt. Jag har börjat så smått med att kolla ut en ny soffa och en ny skinnfåtölj till vardagsrummet och det är inte det enklaste typ.

Just nu har vi en svart skinnsoffa och jag skulle nog vilja ha en helt annan färg denna gången då svart känns så mörkt. Vi har också ett ganska så mörkt vardagsrum så det blir ännu mörkare med en mörkfärgad soffa. En vit skinnsoffa är nog inget alternativ heller, vitt är så känsligt också så det bör man nog undvika.

Jag skulle nog kunna tänka mig en svart skinnfåtölj med en brun skinnsoffa för båda delar behöver väl inte vara i samma färg egentligen. Det är också viktigt att det blir rätt från början då det är ganska så dyra saker att köpa hem.

Denna gången kommer vi hålla efter de där fruktansvärda klorna katterna har, vi har slarvat ganska så mycket med det då soffan redan var sliten. Men får vi nu in en ny soffa och fåtölj så kommer jag se till så klorna blir klippta var vecka i alla fall. Här ska inte några katter kunna förstöra några nya möbler.

Vi funderade kring att skaffa i tyg i stället, men båda sambon och jag kom fram till att det är skinn vi vill ha. Det är helt enkelt mycket skönare, i alla fall för oss.

Jag kommer funderar väldigt länge innan vi kommer bestämma oss för vilken modell det blir. Jag skulle dock vilja ha en riktigt Howard skinnfåtölj för de är så vansinnigt snygga, men kostar också hel del. Det finns dock liknande skinnfåtöljer som är billigare som i värsta fall skulle kunna fungera.